10-årig pige tvunget til at stimulere sin mor med dildo

En bare 10-årig pige blev i løbet af sommeren og frem til november i 2021 udsat for seksuelle overgreb og blufærdighedskrænkelse af sin 36-årige mor og 34-årige stedfar.

Parret blev fængslet i november 2021 efter, at den 10-årige piges storesøster havde fortalt om overgrebene til et familiemedlem, som kontaktede politiet.

Et nævningeting ved Retten i Odense har fundet moren skyldig i at have fået datteren til at stimulere hende seksuelt med en dildo, imens den 34-årige stedfar blev fundet skyldig i flere forsøg på at have sex med pigen.

Lærere fra den 10-årige piges skole var indkaldt som vidner om forskellige tegninger af seksuel og afvigende karakter, som den 10-årige pige havde tegnet i skolen.

Nævningesagen blev indledt i august ved Retten i Odense, hvor moren og stedfaren har nægtet sig skyldige i anklagerne, som nævningetinget har fundet dem skyldige i.

Kvinden straffes med fængsel i 1 år og 6 måneder, imens faren får 5 års fængsel. Retten lagde vægt på karakteren af overgrebene og omfanget, på kvindens rolle som omsorgsperson og mandens relation til kvindens datter.

Manden fik endvidere forbud mod at bo med børn under 18 år, ligesom han i forening med kvinden, der er mor til pigen, skal betale 100.000 kr. i godtgørelse til den 10-årige pige, samt yderligere 50.000 kr., som han skal betale alene.

Pigens mor valgte at modtage dommen, imens manden ankede til frifindelse.