Mor til 15-årig dreng tvunget til at overføre 5.000 kroner til mellemøstlige mænd i Tilst

Onsdag den 2. september 2020 kl. 18.40 blev en bare 15-årig dreng, der var på vej hjem af Torstilgårdsvej i Tilst, tvunget til at ringe op til sin mor af to mellemøstlige mænd, der kørte i en blå personbil, der var på vej ud fra parkeringspladsen ved lejlighedskomplekset ved nr. 86-90.

De påstod at hun skulle overføre 5.000 kroner på MobilePay for en bule sønnen havde lavet i deres bil. De var så truende, at moren straks overførte beløbet, hvorefter hendes 15-årige dreng blev “løsladt” igen med besked om at gå den anden vej.

Straks efter kontaktede moren Østjyllands Politi, der nu efterforsker sagen.

Signalement:

  • Mænd
  • Mellemøstlige af udseende
  • 20-30 år gamle
  • Almindelig af bygning
  • Den ene bar solbriller, den anden havde en tatovering på den ene arm
  • De kørte i en blå personbil

Kontakt Østjyllands Politi, hvis du har oplysninger i sagen.

Skriv et svar