Mellemøstlig mand ville prøvekøre Mercedes Sprinter hos forhandler i Randers – men stak af

Onsdag den 2. september 2020 kl. 13.30 ankom en mellemøstlig røver til en bilforretning på Ribevej i Randers SV. Han ville gerne se på en Mercedes Sprinter, som han ville prøvekøre, hvorefter en medarbejder gik ud for at hente en nøgle.

Da kunden havde set bilen, ville han gerne prøvekøre den. Medarbejderen gik derfor ind for at hente prøveplader til bilen. Tilbage kunne medarbejderen konstatere, at den mellemøstlige røveri allerede havde sat sig ind på førersædet af bilen.

Det fik medarbejderen til at meddele ham, at de først skulle se hans kørekort, før han kunne prøvekøre bilen. Det fik den mellemstøstlige røveri til at slå nøglerne ud af hånden på medarbejderen, hvorefter han med fødderne forsøgte at skubbe ham væk fra bilen, og endte med at sparke ham hårdt i brystet.

Herefter fik den mellemøstlige røver startet bilen og kørt væk.

Signalement af røveren:

  • Mand
  • Mellemøstlig af udseende
  • Ca. 25 år gammel
  • Ca. 180 cm høj
  • Spinkel af kropsbygning
  • Mørk i huden og med sort, mellemlangt krøllet hår
  • Havde tatoveringer på fingrene
  • Talte dansk
  • Var iført hættetrøje, jeans, kondisko og bar et stofmundbind i farverne blå og sort
  • Han kørte i en sølvgrå Mercedes Sprinter varebil fra 2013 påsat faste prøveskilte

Kontakt Østjyllands Politi på telefon 114, hvis du har oplysninger i sagen.

Skriv et svar