Gruppe på 6-7 somaliere i voldsomt knivoverfald foran Leos Legeland i Aarhus N

Torsdag den 27. august 2020 kl. 21.49 blev to personer udsat for et groft knivoverfald af en gruppe på 6-7 somaliere på parkeringspladsen foran Leos Legeland ved Graham Bells Vej 12 i Aarhus N.

De to mænd holdt parkeret, da en mørk bil og en beige Skoda stationscar ankom til parkeringspladsen. En gruppe på 6-7 somaliere sprang ud og overfaldt de to mænd med både knive og slagvåben, hvorefter de stjal et større kontant beløb fra dem og stak dem med knive.

Den ene blev alvorligt såret af et knivstik i benet og var i livsfare. Politibetjente måtte yde livreddende førstehjælp for at standse en blødning med en årepresse.

Gerningsmændene beskrives som somaliske af udseende. Den beige-farvede Skoda stationcar kørte mod højre, da den drejede ud fra parkeringspladsen. Nummerpladen startede med enten CK eller GK. Man skal kontakte Østjyllands Politi på telefon 114, hvis man har oplysninger i sagen.

Skriv et svar