Mike Birkholm Bruus og Omar Mohamad Metashar efterlyses efter hashhandel og drab

45-årige Mike Birkholm Bruus og 25-årige Omar Mohamad Metashar efterlyses af Østjyllands Politi efter en hashhandel og et drab begået imod en 25-årig mand den 22. juli 2020, der blev skudt ved Jydsk Væddeløbsbane i Aarhus.

Ifølge Østjyllands Politi, skal motivet til drabet findes i stridigheder mellem to grupperinger om en større hashhandel i millionklassen. To mænd sidder varetægtsfængslet i sagen om narkohandlen og en 40-årig mand sidder varetægtsfængslet i drabssagen, men nu efterlyser yderligere 45-årige Mike Birkholm Bruus og 25-årige Omar Mohamad Metashar. De mistænkes for at have spillet en aktiv del i hashhandlen.

Har man oplysninger i sagen, skal man kontakte Østjyllands Politi på telefon 114.

 

Skriv et svar