Mellemøstlige pistolmænd i sort Mazda 3 ville røve mand på Klostertorv i Aarhus

Tre mænd i en sort Mazda 3 forsøgte natten til onsdag at røve en 23-årig mand ved Klostertorv i Aarhus. Omkring midnat var han faldet i snak med en fremmed mand ved en kiosk, der tilbød at køre ham videre til morgenfest. Det takkede han ja til.

Da den 23-årige mand satte sig ind i den sorte Mazda 3, opdagede han, at der sad yderligere to mænd. De krævede 1000 kroner for at køre den 23-årige videre til morgenfest, men da han afviste “tilbuddet”, fik han en pistol for hovedet i bilen med besked på at overføre pengene. Det mislykkedes imidlertid, da den 23-åriges konto var tom, hvorefter han blev smidt ud af bilen igen.

Signalement af de tre pistolrøvere:

A

 • Mand
 • Brun hud
 • Talte dansk med accent
 • muligvis bevæbnet med pistol

B

 • Mand
 • Mellemøstlig af udseende
 • 20-30 år
 • 185-190 cm høj
 • Kraftig kropsbygning
 • Brun hud
 • Sort skæg
 • Talte dansk med accent
 • Iført grålig trøje

C

 • Mand
 • Talte dansk

Har man oplysninger i sagen, skal man kontakte Østjyllands Politi på telefon 114.

Skriv et svar